Főoldal
Cégünk
Legújabb
Képek
Ajánlások
Szállítás
Garancia
Vásárolok
 
 
Partnereink
 
kecske.JPG (32K)
 
lesti.jpg (9K)
 

 

Szállítás:
A raktáron lévő készülékeket 2 napon belül postázzuk önnek. A nem raktáron lévő villanypásztor készülékek esetében a készülékek legyártása és leszállítása 2-7 napot is igénybe vehet. Kérjük szíves megértését.
A megrendelések visszaigazolását automata végzi, ezért van a státuszban az, hogy "nem visszaigazolt". Ettől függetlenül a visszaigazolás azt jelenti, hogy a megrendelést fogadtuk. A szokásos szállítási időn belül teljesítjük a megrendelést. Amennyiben 3 munkanapon belül nem indítjuk el a leszállítást automatikusan, akkor email-ben vagy telefonon jelezni fogjuk a szállítás várható idejét.
Figyelem! Kedvezőbbek lettek a szállítási díjak 2013. június 6.-tól!

Postai utánvéttel az alábbi árakon tudunk szállítani 1 napos házhoz történő kiszállítással.

    100.000-Ft érték alatt (postával együtt), 5kg csomag súly alatt a postai szállítási díj 2.000-Ft
    50.000-Ft érték alatt (postával együtt), 5-10 kg csomag súly esetén a postai szállítási díj 2.350-Ft
    100.000-Ft felett üzleti csomagként 30 kg-ig a szállítási díj 4.200-Ft, illetve 120km-en belül ingyen kiszállítjuk, ha a csomag szállítása más céggel nem gazdaságos.
     
    GLS futárszolgálattal jelenleg a szállítás drágább 20 %-kal. Ha futárral kéri a, kiszállítást, akkor kérjen egyedi árajánlatot a szállítási díjra. Köszönjük.

 
 
 
 
Felhőkép
Hőtérkép

 

Főoldal    Admin      Minden jog fenntartva! ©2010 powerland.hu     Design by Abacs
free live video chat Video Chat Rooms webcam chatting Online Video Chat voice video chat free live webcam chat Webcam Chat Rooms free singles chat singles chat rooms FREE CHAT ROOMS free webcam chat rooms Web CAM Chat